Polica privatnosti

 

 

Polica privatnosti

Tko smo mi ?
Naša adresa web stranice je:
https://www.ljubavnidetektiv.com
Koje osobne podatke prikupljamo i zašto ih prikupljamo
Kad posjetitelji ostave komentare na web mjestu, prikupljamo podatke prikazane u obrascu za komentare, kao i IP adresu posjetitelja i string korisničkog agenta preglednika kako bismo pomogli u otkrivanju neželjene pošte. Anonimizirani niz stvoren s vaše adrese e -pošte (koji se naziva i hash) može se pružiti u Gravatarnoj usluzi da biste ga vidjeli koristite li ga. Pravila o privatnosti usluge Gravatar dostupna je ovdje: https://automatmettic.com/privacy/.
Nakon odobrenja vašeg komentara, slika vašeg profila vidljiva je javnosti u kontekstu vašeg komentara. Medija Ako prenosite slike na web mjesto, trebali biste izbjegavati prijenos slika s ugrađenim podacima o lokaciji (EXIF GPS).
Posjetitelji web stranice mogu preuzeti i izvući sve podatke o lokaciji sa slika na web mjestu. Kontaktni obrasci

Ako ostavite komentar na našoj web stranici, možete se prijaviti na spremanje svog imena, adrese e-pošte i web stranice u kolačićima. Ovo je za vašu udobnost tako da ne morate više ispunjavati svoje detalje kada ostavite još jedan komentar. Ti će kolačići trajati godinu dana. Ako posjetite našu stranicu za prijavu, postavit ćemo privremeni kolačić kako bismo utvrdili prihvaća li vaš preglednik kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i odbacuje se kada zatvorite preglednik. Kada se prijavite, postavit ćemo i nekoliko kolačića kako bismo spremili podatke o prijavi i odabiru vašeg zaslona. Kolačići za prijavu traju dva dana, a zaslonske opcije kolačiće traju godinu dana.
Ako odaberete “Zapamti me”, vaša će se prijava zadržati dva tjedna. Ako se odjavite s računa, kolačići za prijavu bit će uklonjeni. Ako uređujete ili objavite članak, u vaš će se preglednik spremiti dodatni kolačić. Ovaj kolačić ne uključuje osobne podatke i jednostavno ukazuje na ID posta o članku koji ste upravo uredili. Ističe nakon 1 dana. Ugrađeni sadržaj s drugih web stranica
Članci na ovoj web stranici mogu uključivati ​​ugrađeni sadržaj (npr. Videozapisi, slike, članke itd.). Ugrađeni sadržaj s drugih web stranica ponaša se na potpuno isti način kao da je posjetitelj posjetio drugu web stranicu. Ove web stranice mogu prikupiti podatke o vama, koristiti kolačiće, ugraditi dodatno praćenje trećih strana i nadzirati vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na tu web stranicu. Analitika S kim dijelimo vaše podatke Koliko dugo zadržavamo vaše podatke Ako ostavite komentar, komentar i njezini metapodaci zadržavaju se u nedogled.
To je tako da možemo automatski prepoznati i odobriti sve komentare daljnjeg računala umjesto da ih držimo u redu modera. Za korisnike koji se registriraju na našoj web stranici (ako ih ima), pohranjujemo i osobne podatke koje daju u svom korisničkom profilu. Svi korisnici mogu vidjeti, uređivati ​​ili izbrisati njihove osobne podatke u bilo kojem trenutku (osim što ne mogu promijeniti svoje korisničko ime).
 

 Pravo na pristup podacima

Pojedinac na kojega se osobni podaci odnose ima pravo od  dobiti potvrdu o tome obrađuju li se njegovi osobni podaci, a kada je tome tako, ima pravo na pristup osobnim podacima i dodatnim informacijama vezanim uz obradu svojih osobnih podataka, uključujući:

 • svrhu obrade
 • vrstu osobnih podataka
 • korisnike ili kategorije korisnika kojima su bili otkriveni ili će biti otkriveni njegovi osobni podaci, naročito kad je riječ o korisnicima u trećim zemljama (tj. zemljama izvan EU)

 

 Pravo na ispravak

Pojedinac na kojega se osobni podaci odnose ima pravo zatražiti da platonovapecina.com bez nepotrebnog odlaganja ispravi netočne osobne podatke koji se na njega odnose. Pojedinac na kojega se osobni podaci odnose ima pravo, uzimajući u obzir svrhu obrade, dopuniti nepotpune osobne podatke, uključujući podnošenje dodatne izjave.

 Pravo na brisanje (pravo na zaborav)

Pojedinac na kojega se osobni podaci odnose ima pravo zatražiti da ljubavnidetektiv.com bez nepotrebnog odlaganja izbriše osobne podatke koji se na njega odnose, a platonovapecina.com ima obvezu osobne podatke bez nepotrebnog odlaganja izbrisati:

 • kada osobni podaci više nisu potrebni za svrhe za koje su bili prikupljeni ili na kakav drugi način obrađivani
 • kada pojedinac povuče privolu, koja čini temelj za obradu podataka, a za obradu ne ostaje nikakav drugi pravni temelj
 • kada se pojedinac protivi obradi na temelju legitimnog interesa platonovapecina.com, pa za obradu njegovih osobnih podataka ne ostaju više nikakvi prevladavajući pravni razlozi
 • kada se pojedinac protivi obradi u svrhu direktnog marketinga
 • kada je osobne podatke potrebno izbrisati kako bi se ispunila zakonska obveza u skladu sa zakonodavstvom EU ili hrvatskim pravnim propisima
 • kada je riječ o osobnim podacima u vezi s pružanjem usluga informatičke tvrtke, nepropisno prikupljene od djeteta, koje prema važećem zakonodavstvu takve podatke ne može pružiti.

 Pravo na ograničenje obrade

Pojedinac na kojega se osobni podaci odnose ima pravo zatražiti da platonovapecina.com ograniči obradu kada:

 • pojedinac osporava točnost podataka, i inače za razdoblje za koje voditelj zbirke osobnih podataka ima mogućnost provjeriti točnost osobnih podataka
 • je obrada nezakonita i pojedinac se protivi brisanju osobnih podataka te umjesto toga zahtijeva ograničenje njihove uporabe
 • Ljubavnidetektiv.com više ne treba osobne podatke u svrhu obrade, ali ih pojedinac na kojega se osobni podaci odnose treba za ostvarenje, provedbu ili obranu pravnih zahtjeva
 • je pojedinac podnio prigovor u vezi s obradom sve dok se ne utvrdi jesu li legitimni interesi voditelja zbirke osobnih podataka prevagnuli nad interesima pojedinca na kojega se osobni podaci odnose. Pravo na prenosivost podataka

 

 Pravo na prigovor

Pojedinac na kojega se osobni podaci odnose ima pravo na temelju razloga povezanih s njegovim posebnim položajem u bilo kojem trenutku uložiti prigovor na obradu osobnih podataka, ako se to temelji na legitimnim interesima za koje skrbi ljubavnidetektiv.com. Ljubavnidetektiv.com prestaje obrađivati osobne podatke osim ako ne dokaže da postoje nužni razlozi za obradu koji imaju prednost pred interesima, pravima i slobodama pojedinca na kojega se osobni podaci odnose, ili za ostvarenje, provedbu ili obranu pravnih zahtjeva.

Ako se osobni podaci obrađuju u svrhu direktnog marketinga, pojedinac ima pravo u bilo kojem trenutku podnijeti prigovor na obradu osobnih podataka koji se na njega odnose u svrhu takvog marketinga, uključujući profiliranje ako je vezano uz takav direktni marketing. Ako se direktni marketing temelji na privoli, pravo na prigovor može se ostvariti povlačenjem dane osobne privole.

 Pravo na podnošenje pritužbe u vezi obrade osobnih podataka

Svaki pojedinac na kojega se osobni podaci odnose ima pravo uputiti pritužbu neposredno osobi ovlaštenoj za pružanje informacija, ako smatra da obrada osobnih podataka u vezi s njim krši hrvatske propise ili propise EU na području zaštite osobnih podataka.

 

Kolačići (eng. cookies)

 

 

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.

Kolačići su male tekstne datoteke kojima se koriste internetske stranice kako bi unaprijedile korisničko iskustvo.

Zakon dopušta spremanje kolačića na vaš uređaj ako je izričito potreban za rad stranice. Za sve ostale vrste kolačića potrebno nam je vaše dopuštenje.

Ove stranice koriste različite vrste kolačića. Neke kolačiće postavljaju usluge trećih strana koje se prikazuju na našim stranicama.

U bilo kojem trenutku možete promijeniti ili povući vaš pristanak na Izjavu o kolačičima na našim internetskim stranicama.

Saznajte više tko smo mi, kako nas možete kontaktirati i kako mi obrađujemo vaše osobne podatke u našoj Politici privatnosti.

ZABRANJENO JE:

• Objavljivanje, slanje i razmjena podataka i sadržaja koji krše međunarodne zakone, podatke i sadržaje koji šire rasnu, religijsku, nacionalnu i drugu netrpeljivost, koji su uvredljivi, prijeteći i vulgarni.
• Lažno predstavljanje u ime nekog drugog privatnog ili pravnog lica.
• Distribucija podataka i sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom.
• Namjerno slanje podataka i sadržaja koji se tretiraju kao spam, warez, spyware, virus i programa koji mogu izbrisati, izmjeniti ili proslijediti tuđe podatke.
Portal Ljubavnidetektiv.com zadržava pravo da ukloni podatke i sadržaj koji krše uslove korištenja.