horoskop ljubav

Horoskopski znakovi u ljubavnim odnosima

Horoskopski znakovi u ljubavnim odnosima? Što kaže astrologija?Negativne i pozitivne strane 12 horoskopskih znakova u lvezama i brakovima. Neki su dobri, neki sjajni, a neki nisu baš za pohvalu, no kakogod, izuzeci uvijek postoje čak i kada je kod nekog znaka neka osobina jako izražena u emotivnim vezama. Donosimo vam prosječne karakteristike koje važe uglavnom i najčešće.

Ovan:
Poznat po svojoj tvrdoglavosti, ali prenosi se i u njihovoj vezi sa suprugom. Ako vole, onda vole zauvijek. Nikada im ne prestajete biti zanimljivi, on vam se uvijek divi i željan je novih avantura u vašem društvu. Ovnovi su po prirodi vrlo praktični i to je još jedan razlog zašto su sjajni partneri.

Bik:
Vole materijalno bogatstvo i zato im je jako važno da svojoj obitelji osiguraju lijep dom i redovne odmore. Bik je strastven i brine o kvaliteti njihovog seksualnog života jer im je važan fizički aspekt ljubavne veze, ali to ne znači da nemaju srce. Naprotiv, vrlo su ljubazni.

Blizanci: Život s pripadnicima ovog znaka nikada nije dosadan. Zabavni su, društven, razgovorljiv, ambiciozan i vrlo šarmantan. Ponekad im se čini da koketiraju sa svakom osobom s kojom dođu u kontakt, ali to je jednostavno dio njihovog otvorenog karaktera. Oni su nepredvidljivi i s njima vas očekuju razne avanture.

Rak: Muž je drag. Miran i stabilan. Usredotočen je na to da vas u svakom trenutku čini sretnim. Maksimalno je predan vašoj ljubavnoj vezi. Poznato je da su karcinomi u kontaktu s vašim osjećajima i iz njih nećete morati izvlačiti emocije. Razumno se svađaju i uvijek žele problem riješiti što je prije moguće.

Lav: Nije tajna da lav obožava sebe i da je njegov ego prilično velik, ali to ne znači da će vas ignorirati. Lav štiti svoju ženu, učinit će sve da joj bude dobro i uvijek će je braniti. Žele dobiti najbolje od svog životnog partnera, pomozite joj da postane neustrašiva i istovremeno joj pružite osjećaj sigurnosti.

Djevica: Pripadnice ovog horoskopskog znaka su najviše brižne žene. Obitelj mu je životni prioritet, a najvažnija mu je dobrobit. Želi pružiti svojoj supruzi sve što joj treba jer je to njena sreća i njegova sreća. 7. Vaga: Muškarac rođen u ovom znaku romantični je muž. Vaga voli ljepotu, ravnotežu i mir, pa teži domu punom reda i sklada. Naravno, oni će se potruditi da to i postignu. Svoju ljubav izražavaju ne samo riječima, već i djelima. Grandiozne romantične geste s njima dio su svakodnevice.

Škorpion: Prvo je vjeran. Mnogi smatraju da ne moraju odustati ni kad okolnosti protiv njih smatraju nedostatkom, ali kad je ljubav u pitanju, to je kvaliteta jer će se Škorpion boriti do posljednjeg trenutka da njegov brak uspije. Vole se snažno i strastveno, iako često ne dopuštaju da im emocije iskri. Kad vam se uvuče pod kožu, pokazuju koliko je duboka njihova ljubav.

Strijelac: Svakodnevno je s njim nova avantura. Nikad ne znate s kojom će vas pustolovinom oboriti s nogu i ostaviti bez daha. Iako Strijelci nisu tipovi muškaraca koji će se lako naseliti, kad u ljubavnom kontekstu sretnu pravu ženu, postaju pitomi i potpuno predani svom životnom partneru.

Jarac: Ima veliku odgovornost. Jarac je miran i praktičan suprug koji dugoročno razmišlja. Ne boje se obaveza i predani su svojim suprugama. Nemaju previše spontanosti i ponekad im treba dugo vremena da donesu odluku, ali to je upravo ono što odgovara ženama koje žele stabilan brak bez turbulencija.

 Vodenjak: On treba i traži ljubav baš kao i sve druge znakove, ali i njemu je potrebna velika sloboda jer je Vodenjak najzavidniji horoskopski znak. Često ima velike snove i želi promijeniti svijet na bolje, ali to ne znači da njegov brak zbog toga mora trpjeti. Pronaći će ravnotežu, pružit će vam ljubav koja vam je potrebna, ali istovremeno neće izgubiti sebe. Ima snažan karakter i nema problema da se uključi, pa je udaja za Vodenjaka jedna velika zanimljiva beskrajna rasprava.

Ribe: Emotivni i strastveni muž. Kad postignu ljubav kojoj se nadaju, beskrajno su odani i zaljubljeni. Ljubav s ribom je također duhovno iskustvo. Muškarac Ribe kreativan je, umjetnički se kreće i želi uspostaviti odnos sa suprugom na temelju povezanosti uma, duše i tijela. dat će vam ljubav koja vam je potrebna, ali istovremeno neće izgubiti sebe. Ima snažan karakter i nema problema da se uključi, pa je udaja za Vodenjaka jedna velika zanimljiva beskrajna rasprava.

Vaga: Vjerni ljubavni znak. Mana neodlučnost. Često su izbirljivi u pronalaženju odgovarajućeg partnera. Svadljivi su, ali znaju i popustiti ako je potrebno. Žene su vjernije od muških Vaga koje često zalutaju sa strane. Ovaj horoskopski znak je idealan kao partner ili partnerica za ljubav osobito žene.

Izvor: vladarka