muškarci žene

Što muškarci ne vole kod žena

Što muškarci ne podnose kod žena? Pa mnoge ženske osobine su jako iritantne i čine drastičnu razliku među spolovima. Svaka dama zna da je neuhvatljivost privlačna muškarcima, no ipak mnoge rade suprotno tome čime doprinose da muškarci gledaju na sve žene manje više isto, dakle, ne baš pozitivno, a usput čini da gube poštovanje prema ženama općenito. Nekako, većina žena je uvijek spremna na udaju, a budimo realni, da je do muškaraca, bar većine njih, brak ne bi ni postojao. Žene sve proživljavaju na dubljoj emotivnoj razini dok muškarci imaju površniji i možda time i zdraviji odnos naspram intimnih veza.

Pet stvari na koje su muškarci alergični a koje mnoge žene uporno čine:

1. Seksualni odnos za jednu ili više noći žene smjesta okarakteriziraju kao ozbiljnu vezu i to u startu odbija muškarce. Ne davanje prostora da muškarac dođe do zraka nakon intimnog odnosa već odmah prelaženje na ponašanje kao da se radi o ozbiljnoj vezi tjera ih od žena.

2. Nametljivost. Konstantno slanje SMS poruka ili zivkanja telefonom tijekom veze, a osobito pri prekidu veze od strane žena također udaljuje muškarca i to brzinom svjetlosti.

3. Cmizdravost, plakanje zbog nevažnih sitnica koje žene pretvore u tragediju čini da se muškarac što prije želi izvući iz toga odnosa.

4. Nedostatak samopoštovanja je češći kod ženskog spola nego kod suprotnog. Ženske osobe to često izražavaju pretjeranim popuštanjem, napadnim pokazivanjem osjećaja vršeći tako pritisak i stavljajući se u položaj one koja je uvijek tu za njega odbija muškarce. Poznato je da su muškarci po prirodi lovci i više vole kada je žena neuhvatljiva a ne vječno i stalno dostupna.

5. Inzistiranje na braku kada jači spol uopće to prvi ne predlaže čime govori da mu brak nije ni na kraj pameti i što će ga natjerati da se izvuče iz takve veze što je prije moguće.