muškarac ovan

Horoskopski Ovnovi ljubavnici

LJUBAVNI HOROSKOP
SPECIAL – SAMO ZA MUŠKARCE OVNOVE

Prštat će te od samozadovoljstva ovaj, a i naredni mjesec, puni ljubavne energije te spremni da se upustite u razne pustolovine. Preko poznanika vam u život ulazi nova žena i lako bi mogli izgubiti glavu za njom, ali na kratko, jer u vas je sve nekako na kratko. Savjetuje se ipak da malo usporite sa svojim osvajačkim pohodima te se priberete. Ne može vam se savjetovati opuštanje, jer vi ste već opušteni, zapravo ste preopušteni i zato često upadate u nevolje iz kojih se ipak spretno izvlačite.
Nepouzdan, naprasit i tvrdoglav, a uz to izrazito egocentričan, ostavlja u nedoumici ženski rod s pitanjem iznad glave: pa koje su dobre osobine Ovnova muškaraca? Ima li ih?
Ima. Ovnovi kad vole, kada istinski vole onda za njih ne postoji ništa drugo na svijetu osim osobe koja je u njihovom srcu. Koliko god da su teški po naravi, toliko su s druge strane vjerni i spremni žrtvovati mnogo za svoju ljubav. Onome koga vole daju sigurnost, pružaju sreću i pažnju u svakom trenutku osim kad im se kaže da u nečemu nisu u pravu… Tu ovnovski ego poskače i spreman je na borbu tek eto da ispadne da je uvijek u pravu. Ipak, postoji i doza samokritičnosti u ljubavnom pogledu kod ovog horoskopskog znaka. Ponekad se znaju sagledati u pravome svjetlu i priznati svoje pogreške, ali samima sebi, teško onome koga vole. Međutim će djelom pokazati neku vrstu kajanja, ali riječima baš i ne.
Ovnovi su nenadmašni ljubavnici, tako da im se može prijeći preko nekih nedostataka, zar ne. S njima će te doživjeti intimne ili erotske trenutke kakve malo koji drugi horoskopski znak ne može prirediti. Zavest će vas dok trepnete okom, pa se smatra da su opasni po tuđe veze i brakove mada oni to odriču. No znaju napraviti ispad s te strane i uplesti se tamo gdje ne treba. Ali to nije baš njihova učvršćena osobina.
Ako ste u vezi s Ovnom ili u braku, smatrajte se sretnom osobom.
Ekscentričan, nepredvidljiv, duhovit, vjeran, svestrano obdaren, ovakav muškarac je sve što ženi treba.
Nakon završene veze s ovakvim muškarcem dugo će vam trebati da nećete originalnijeg. Čuvajte ih!