ljubavne sudbinske veze

SUDBINSKE VEZE

Postoji li ljubavna sudbina?

Upitali smo vrhunske tarot majstore

Ovisno iz kojeg kuta gledate, da, ljubavna sudbina za mnoge je potpuna realnost. Za razliku od karmičkih veza, sudbinske veze su nešto što se do kraja života u većini slučajeva ne prekida. Astrologija tvrdi da su neke veze neizbježne te da ih ne možemo izbjeći.Neki horoskopski znakovi, pri susretu, unaprijed osjete da je pred njima srodna duša ili sudbinska veza. Često i bez početka komunikacije osjetite da je to ono što ste cijeli život tražili, da je osoba ispred vas jedina koja vam može dati osjećaj cjelovitosti. U takvim slučajevima energija od obje osobe se spaja u jednu i vi to neizbježno osjetite. Kojim god životnim putem da se krećemo, sudbina je s nama. Često smo u zabuni oko karme i sudbine, jer su u osnovi slične, ali se u mnogim slučajevima tumače na pogrešne načine. Za karmu je najtočnije reći da je ona vaša reakcija na on što se događa, a ne samo događanje. Sudbina je nepoznata sila, ali nije nepromjenjiva, kao ni karma, bez obzira na vjerovanje kako se ne može mijenjati. Ljubavne veze koje je sudbina “stvorila” teže se raskidaju nego karmičke. Vaša intuicija, glas vaše duše će vam reći da li ste pred ili u sudbinskoj vezi ili…Nakon nekog vremena shvatite da to ipak nije to, s obzirom na to da intuicija često zna navesti na pogrešan put ako je ne znate osluškivati. Isto tako, postoje sudbinske veze kod kojih dođe do raskida, bez obzira na to što one jesu, kao što postoje i veze koje se nikad ne ostvare, a sudbinske su i to je najžalosnije što se može nekome dogoditi.

Primjer:

Zaljubite se u nekoga i osjećate i da je ta osoba zaljubljena u vas. Međutim, zbog nekih okolnosti i razloga ništa se ne događa, ali osjećaj zaljubljenosti ne prestaje kroz cijeli život i to s obje strane. Nikada ne dođe do spajanja, ali i vi i druga osoba znate da ste povezani nevidljivom silom koja vas nikada neće napustiti. Često u takvim vezama stalno nešto ili netko stoji na putu da bi se one ostvarile na uobičajen način, točnije, da jednostavno budete zajedno. Duša ostane prazna bez obzira naiđete li na drugu osobu do koje vam je stalo, vi u dubini svoga bića znate da to nije to, da netko drugi ispunjava ljubavlju vaše srce, netko tko nije uz vas.

Kako možete iz tarota dobiti savjet i uvid?
Tarot vam vrlo lako može reći da li ste u ljubavnoj sudbinskoj vezi i da li ta veza ima budućnost, u slučaju da sami ne možete razlučiti što vam se događa, da li vam je veza samo karmička, da li će se ostvariti ako još niste u njoj i slično. Tarot majstori, ako ih upitate da vam otvore tarot za ljubav i veze, čak i oni osrednji, mogu vam dati odgovor da ili ne, bez neke dubinske analize.