horoskop vage ljubav

Horoskopske Vage u ljubavi i poslu

Vaga 23.09 – 22.10

Horoskopske Vage su zahvalni partneri / partnerice u ljubavnim vezama, a posebno u braku. Rijetko kada su nevjerni no često su neodlučni i to može ostaviti pogrešan dojam na partnera / partnericu.
Ono što se govori za horoskopske Djevice u vezi perfekcionizma, zna često važiti i za Vage. Postaju izbirljive u biranju partnera i biraju dugo, pa često i pogriješe u izboru, jer ih privlače totalne suprotnosti. Ipak, kad jednom uđu u vezu s onim tko im se sviđa tada su privržene i vjerne i rijetko dolazi do nevjere.
Međutim, kad prevarite u vezi osobu pod ovim znakom možete očekivati pakao, nikako oprost, jer Vaga će oprostiti samo ako joj nije dovoljno stalo.
Isto tako Vaga je jedan od rijetkih horoskopskih znakova koja se može složiti u ljubavi sa svakim drugim znakom i to joj je najveća prednost.

U poslu:
S poslovne strane, Vage su izuzetno odgovorne osobe. Ne propoštaju prilike za napredovanje i ambiciozne su u većini slučajeva. Malo je onih s ovim znakom koji se zadovolje s manje nego što zamisle; uvijek traže više i bolje. Ono što im je nedostatak jeste da stalno tragaju za priznanjem i to javnim, za isticanjem na poslovnom području i nikad nisu zadovoljne do kraja koliko god da im se priznaje uspješnost, vrijednost, napredak. Sukobe na poslu znaju rješavati često dosta agresivno, kroz prepirku i njihova je zadnja ili sukob ostaje neriješen. Nemaju veliko poštovanje prema nadređenima, jer je njihovo poštovanje prvenstveno okrenuto samima sebi. Ipak to dobro skrivaju, pa im se može pripisati mala doza licemjerja.
Ono što je sigurno jeste da ako uđete u poslovni odnos s njima, uspjeh vam je zagarantiran pod uvjetom da im stalno pružate prednost i bezuvjetnu podršku.