ljubavna nevjera

Znakovi ljubavne nevjere

Nevjernost u vezi ili braku je oduvijek česta pojava. Svakodnevno nam pišu žene i muškarci koji su doživjeli nevjerstvo od strane osobe s kojom su u ljubavnom odnosu, pa vam donosimo par načina na koji su neke od tih osoba otkrile nevjerstvo.

Jeste li sigurni da na poslu sve češće mora ostati prekovremeno?

Jeste li sigurni da je s tim i tim prijateljem upravo na kavi?

Povremeno zavirite u mobitel ako ga skriva.

Obratite pažnju da li se počinje više nego obično dotjerivati, to jeste, da li više nego običnoovodi brigu o svom izgledu, provodi dijete i slično.

Obratite pozornost na promjene u vašem seksualnom odnosu kao što su: izbjegavanje intime, površnost, odsutnost prilikom seksa i slično.

Nervoza, traženje razloga za svađu u vezi stvari oko kojih se prije nije svađao/svađala.


Zadnji i ključni korak jeste da direktno pratite partnera/partnericu.

Ljudi često nastoje izbjeći gore navedene poteze; jedni iz straha od istine a bez obzira na to što sumnjaju, drugi što im se ove metode čine neetične…Kako god, dobro je znati s kime ste u vezi i kuda to vodi kada se pojave sumnje, kada vam neki znakovi ukazuju da nešto nije u redu, da nešto između vas počinje bivati drugačije, ukratko da je u pitanju ljubavna nevjera. No glavni savjet je da dobro provjerite činjenice i imate čvrste argumente prije nego voljenu osobu uopće počnete optuživati za nevjerstvo. Jer često je strah od gubitka ljubavi uzrok paranoje i viđenje znakova nevjere tamo gdje ih u stvarnosti uopće nema.