Kako zadržati muškarca

Kako zadržati ili otjerati muškarca

7 jednostavnih načina da pošaljete muža u zagrljaj drugoj ženi

1. Nakon porođaja se ne trudite vratiti staru liniju tijela ako ste bili vitki-ostanite kakvi jeste

2. Prestanite farbati kosu da sijede dođu do izražaja

3. Ručak spravljajte bez soli uz ispriku kako ste, eto, opet zaboravili…

4. Što više vremena provodite sjedeći i gledajući TV dok vaš stan ili kuća tonu u prljavštini

5.Neka vas redovno boli glava kad on pokuša, (a pokušat će bez obzira na sve), da dođe do seksa.

6.Ako voli gledati sport obavezno inzistirajte na tome da okrene program, jer vi želite gledati nešto drugo i ne odustajte

7. Priljubljujte se stalno uz njega i tražite da vas mazi, ali činite to u svakoj zgodnoj prilici, jer malo koji od muškaraca ovako nešto podnosi

Tako će uskor i oni najzadrtiji zaželjeti napustiti bazu i uletjeti prvoj koja se nađe i ponudi. Istina, ima i poveći broj muškaraca oko kojih uopće ne treba trud da odlepršaju, naprosto su takvi po prirodi.

Kad želite zadržati muškarca, ali ne ide…

Postoje situacije u kojima se uopće ne trebate truditi, jer je on već bacio oko na drugu i ništa ga više ne može zadržati. Uzalud izazovno donje rublje, uzalud pažnja koju mu poklanjate, uzalud s ljubavlju spremljena jela, uzalud sve…On vas više ne voli. I mada je još tu, a moguće da će i ostati. (čisto fizička prisutnost, a srce drugdje), s vama jer mu treba posluga, on je zapravo otišao. Većina nas ne zna pustiti ljubav kad se otima već naprotiv grčevito pokušavamo da je zadržimo, praktički silom, uz razne smicalice, dovijanja, u očaju razbuktanu maštu; to se u prijevodu zove sebičnost.
Druga situacija jeste kad muškarac nema drugu ženu, no ne želi više ostati u braku, ali i u ovoj situaciji temelj je isti-ljubav je prestala ili nestala, svejedno. Tu bračni savjetnici ne pomažu ako uopće pristane da ode do njih, ne pomaže nikakva čarolija, naprosto je stvar svršena.
Ono što malo tko od nas shvaća, prihvaća i prakticira jeste bezuvjetna ljubav u kojem nam je najvažnije da je osoba koju volimo sretna na način kakav toj osobi odgovara, a ne onako kako nama odgovara. Ovo ne važi samo za brakove već za sve ljubavne odnose. Činjenica je da ljubav ima svoj početak kao i svoj kraj bez obzira na bajke o vječnoj ljubavi koje često slušamo. Naučimo se puštati, a ne zadržavati ono što se nekada ne može zadržati.