žene muškarci

Žene kojima se muškarci vraćaju

Žene koje muškarci pamte i kojima se često, čak i nakon mnogo godina vraćaju imaju nekoliko osobina
zbog kojih je to tako. Naravno, postoje razni ukusi, što neki muškarac preferira, a što ne, no mi se vodimo statistikama provedenim na stotine tisuća muškaraca širom svijeta. Donosimo vam par osnovnih osobina žena koje posebno plijene pažnju muškaraca.

Karakterna
Većina žena misli da je muškarcima izgled na prvome mjestu, no to je velika zabluda. Izgled uzimaju kao najvažniji samo kada žele kratkotrajnu avanturu. Ono što jako cijene kod žena je čvrst i pouzdan karakter
na koji se mogu osloniti, a ne cminzdravost koja većini muškaraca zapravo ide na živce.

Duhovita
Duhovita žena, bez obzira kako izgledala uvijek će privući muškarca. Duhovitost ide pod ruku sa simpatičnošću, spremnošću da se često problem okrene na šalu i slično.

Drugačija
Svaka žena u sobi nosi dozu originalnosti, no mnoge ne znaju istaknuti tu osobinu. Muškarce posebno privlače žene koje po nečemu “odmiču” od većine drugih i to znaju i pokazati. Istaknite svoje skrivene strane bez srama.

Vjerna
Naravno da svi želimo partnera koji nas neće lagati i varati, pa tako i muškarci vole vjerne žene. Povjerenje u vezi i braku je temelj.

Dobra ljubavnica
Intimna strana je jedna od najvažnijih u odnosu muškarca i žene. Potrudite se biti uvijek inovativni u postelji za muškarca kojeg volite. Ovo osobito važi za one u dugim vezama koji s godinama postanu nemarni, rutinirani te to uništi mnoge veze i brakove.

Nedodirljiva
Nemojte uvijek biti na raspolaganju. Ne žurite na poziv ili poruku partnera ogovarati odmah. Budite ponekad, ti i tamo nedostupni, odbijte ponekad intimu, izlazak i slično. To muškarce strahovito uzbuđuje i privlači, jer im daje dojam da ste nedodirljivi i da se ne može do vas tek tako.

https://ljubavnidetektiv.com

Autor: Borivoje Mihanović